Balaguer arrenca el segon 'Orienta', el programa d'acompanyament i orientació laboral

En la primera edició del programa, que va finalitzar l’octubre de 2023, de les 94 persones ateses, el 52,2% van trobar feina durant la seva participació
Imatge d'arxiu treball feina ocupació orientació laboral atur SOC - Foto: Christina Morillo (Pexels)
photo_camera En el marc del programa, es realitzaran visites a empreses del territori, i també es faran sessions de recerca de feina - Foto: Christina Morillo (Pexels)

La Paeria de Balaguer ha iniciat la segona edició del programa SOC-Orienta, dirigit a 90 persones que estiguin en situació d’atur o en situació de precarietat laboral, i en recerca de feina. Les persones que accedeixin al programa realitzaran sessions individuals i en grup per a l’orientació professional. Amb cadascuna de les persones participants, es realitzarà un itinerari personalitzat d’inserció laboral, el qual partirà de l’objectiu professional de cada persona, avaluant els seus interessos, analitzant les seves competències i el seu coneixement del mercat de treball.

Un cop fet l'anàlisi inicial, es dissenyen els objectius de treball i s'inicia la recerca de feina, ampliant eines i canals de recerca així com aportant recursos per afrontar un procés de selecció

En el marc de les sessions de grup, es realitzaran també visites a diferents empreses del territori, amb l’objectiu que les persones participant puguin ampliar els coneixements sobre el teixit empresarial del territori. A més, es duran a terme sessions d’aula activa de recerca de feina, un espai on les persones participants comptaran amb ordinadors a la seva disposició, i amb el suport de la tècnica orientadora per realitzar la recerca d’oportunitats laborals.

Les persones interessades en participar en la present convocatòria poden trucar al telèfon 973445884 o al 606903947, adreçar-se el correu electrònic [email protected] o bé personalment al CEI, el qual està situat al carrer Sant Pere, 1-19 de Balaguer.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), i són sense cost per a les persones participants.

Comentaris