Balaguer celebrarà un nou Carnestoltes del Congre de manera virtual

La capital de la Noguera premiarà les millors disfresses i comparses que es comparteixin a les xarxes amb el hashtag #carnestoltescongrebalaguer

photo_camera Presentació del cartell del Carnestoltes 2021 de Balaguer

Balaguer celebrarà els propers dies 20 i 21 de febrer el Carnestoltes del Congre, que enguany s’ha readaptat per poder-se celebrar de manera virtual. Amb la voluntat de  seguir potenciant la cultura popular i fomentar les tradicions festives, s’han organitzat un seguit d’activitats en línia per a tots els públics.

En aquest sentit, s’han organitzat dos concursos: un de disfresses i un de comparses. En el primer hi ha sis modalitats: individual adult i infantil, parella adult i infantil i grup bombolla familiar o escolar. Els premis per aquesta modalitat van dels 20 als 100 euros.

Pel que fa al concurs de comparses, els participants poden ser d’un grup bombolla familiar o escolar i s’han de presentar amb una coreografia pròpia. En aquest cas els premis van dels 25 als 200 euros.

Per participar a alguna de les modalitats, cal inscriure’s des de la web balaguer.cat i enviar els vídeos de 30 segons per disfresses i 2 minuts per comparses al correu [email protected] via Wetransfer. Finalment, cada participant haurà de compartir el vídeo a les xarxes socials amb el #carnestoltescongrebalaguer i etiquetar @Balaguerjove i @educaciobalaguer.

Comentaris