La Noguera posa en marxa el Banc de Productes de Suport

El Consell Comarcal de la Noguera destina el servei a les persones que estan empadronades en algun dels municipis de la Noguera i es troben en situació de dependència instrumental per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària
Tècnics de servei social de la Noguera monten un llit
photo_camera Tècnics de servei social de la Noguera monten un llit

Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha posat en funcionament el Banc de Productes de Suport, un servei de caràcter comarcal especialitzat que proporciona en modalitat de préstec articles de suport a les persones amb discapacitat o dependència. L'ens comarcal té la voluntat d'oferir una eina de suport a l'autonomia personal, així com facilitar la tasca de la persona cuidadora.

Tècnics de servei social de la Noguera monten un llitEl Banc de Productes de Suport dona resposta a episodis de necessitat sobtada per malaltia o accidento siguin transitòries o de llarg termini. També es poden sol·licitar aquests articles mentre no s'obtenen per altres programes d'ajuts, ja sigui perquè la sol·licitud està en tramitació o bé perquè no s'hi pot accedir per no ajustar-se a algun dels requisits d'aquests altres programes.

El Consell Comarcal de la Noguera destina el servei a les persones que estan empadronades en algun dels municipis de la Noguera i es troben en situació de dependència instrumental per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària, i a més compleixen algun dels següents requisits: tenir reconegut el grau de discapacitat o estar en tramitació, tenir el reconeixement de la situació de dependència o estar en tràmit, o ser beneficiària del Servei d'Atenció Domiciliària del Consell Comarcal de la Noguera. També tenen accés al préstec d'aquests productes aquelles persones que els necessiten per una situació sobrevinguda.

Les persones interessades en aquest servei s'han d'adreçar als Serveis Socials del Consell Comarcal i han de formalitzar la sol·licitud del producte de suport i aportar la documentació necessària. Per a més informació podeu telefonar al 973 448 933 (ext. 1 Serveis Socials).

Comentaris