Balaguer instal·la un circuit per a bicicletes i patinets

Està situat a la zona d’equipaments propera al pavelló d’Inpacsa i ha costat 43.000 euros
Sense títol
photo_camera Sense títol

Balaguer instal·la un PumpTrack a la zona d'Inpacsa. Es tracta d'un circuit de dimensions habitualment petites, que es pot recórrer amb un monopatí o una bicicleta.

A diferència dels skateparks, en els que l’objectiu és l’acrobàcia, en el PumpTrack l’objectiu és la velocitat, i per tant els diferents ressalts i peraltats tenen aquesta voluntat. Les persones usuàries han d’utilitzar la seva pròpia energia per a avançar per la pista sense pedalejar. L’obra l’ha realitzat l’empresa Garcam per un pressupost d’adjudicació de 43.941’15 euros, IVA inclòs.

Des de la Paeria s’ha valorat molt positivament disposar d’aquest nou equipament, el qual amplia l’oferta per a la pràctica esportiva a la ciutat. 

D’altra banda, també s’han realitzat actuacions per a la millora de les piscines del barri del Secà, on s’ha arranjat una part del paviment d’acord amb les mesures de seguretat i per evitar possibles relliscades, i també s’ha instal·lat una nova zona de gespa, ampliant l’existent. Aquesta actuació ha tingut un cost de 23.000 € i s’ha dut a terme amb fons propis de la Paeria.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement