La 7a edició de la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei arriba amb moltes novetats

El dissabte 25 de maig tindrà lloc l'esdeveniment, l'objectiu del qual és donar a conèixer la malaltia del lupus i recaptar fons per a la investigació científica a través de la Fundació Catalana de Lupus

Cursa i caminada nocturna - Foto cedida pel Celler Castell del Remei
photo_camera La prova culminarà amb un sopar a base de graellada i final de festa amb el grup musical Jambolainers - Foto: Cedida pel Castell del Remei

Arriba la 7a edició de la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei que tindrà lloc el dissabte 25 de maig, un esdeveniment esportiu excepcional que combina esport, enoturisme, natura i solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus.

Enguany, s'han incorporat alguns canvis, com les noves modalitats i recorreguts, opció d'adquirir la samarreta tècnica de disseny exclusiu i màniga llarga d’alta qualitati final de festa amb el grup musical Jambolainers a ritme de rumba! 

Pel que fa als horaris de sortida, la caminada de 10,2 km sortirà a les 19h i la de 15 km a les 20h; pel que fa a les curses, la de 15 km sortirà a les 20.30h i la de 10,2 km a les 20.45h. 

Consulteu els recorreguts de la cursa de 10,2 km i de 15 km

Cursa i caminada nocturna - Foto cedida pel Celler Castell del Remei
Enguany s'han incorporat noves modalitats de recorreguts - Foto: Cedida per Celler Castell del Remei

 

Una activitat solidària i única

La Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei forma part de les proves esportives solidàries organitzades per la Fundació Castell del Remei, juntament amb la Cursa i Caminada Tomàs Cusiné. Aquestes activitats tenen com a objectiu donar a conèixer la malaltia del lupus i recaptar fons per a la investigació científica a través de la Fundació Catalana de Lupus.

Origen i evolució de l'esdeveniment

La saturació d’iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de traslladar l’esdeveniment a l’entorn vinyataire del grup cellerer Tomàs Cusiné. Així, el 2014 es va celebrar la primera edició de la Cursa i Caminada Tomàs Cusiné. Tres anys més tard, el 2017, el projecte es va ampliar amb la inclusió del celler històric Castell del Remei.

Característiques i activitats complementàries

El recorregut de la Caminada i Cursa Nocturna Castell del Remei té lloc a la Plana d’Urgell, i es realitza de nit, afegint un al·licient especial per als participants. La prova culminarà amb un sopar a base de graellada de llonganissa sense gluten, o hamburguesa vegana amb pa (amb o sense gluten) amb oli i degustació de vins del Castell del Remei. Altres singularitats que fan de la cursa un esdeveniment especial són: 

  • Obsequi de la samarreta oficial per als menors d'edat
  • Ampolla de vi per als participats majors d'edat
  • Descompte del 10% en la compra d'ampolles de vi a l'enoteca durant el dia de la cursa
  • Bossa del participant amb obsequis promocionals
Cursa i caminada nocturna - Foto cedida pel Celler Castell del Remei
L'objectiu de l'esdeveniment esportiu i solidari és el de recaptar fons per a la recerca científica de la malaltia del Lupus - Foto: Cedida pel Celler Castell del Remei

Objectius solidaris

La finalitat de l'esdeveniment és recaptar fons per a la recerca científica de la malaltia del lupus, una malaltia autoimmune sistèmica greu i incurable. Us animem a participar en una proposta que combina esport, enoturisme, natura i solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus. És una oportunitat única de contribuir a la recerca científica del lupus mentre es gaudeix d’una experiència lúdica, saludable i inoblidable.

Inscriviu-vos ara i ajudeu a fer possible la investigació d’aquesta malaltia.

Comentaris