Balaguer es prepara per celebrar la Festa Major del Sant Crist

La gresca, la música i les tradicions ompliran la capital de la Noguera del 6 al 13 de novembre

fm2
photo_camera Presentació del cartell de la Festa Major de Balaguer

Ahir al matí l'Ajuntament de Balaguer va fer pública la programació de les Festes del Sant Crist 2016 que se celebraran del 6 al 13 de novembre.

El diumenge 6 tindrà lloc el Concurs de Colles Sardanistes així com la Cursa del Sant Crist i el concurs de pesca de festa Major als marges del riu Segre. 

El dimarts 8, centenars d’escolars faran l’Ofrena Floral al Santuari i al vespre hi haurà l’inici oficial de les Festes amb el Pregó a càrrec del balaguerí Miquel Canals i Artigas i s'inaugurarà l’exposició 'Balaguer. Un segle de vida, cent anys de futbol' al Museu de la Noguera.

Al llarg de les jornades, el jovent gaudirà novament de la carpa jove amb actuacions de grups musicals d'èxit com Oques grasses, 7 d Rock, Madness Gangsters, La Fuga, los Rehenes i el grup de versions Roctànbuls.

A més a més, el dimecres 9 tothom qui vulgui podrà gaudir d'un paintball gegant i l’actuació del monologuista Jose Gorbacho.

Per als més petits també s’han programat diverses activitats, com ara les ballades de gegants o els  espectacles infantils, destacant com a novetat una matinal infantil el divendres 11 on podran desenvolupar les seves habilitats amb tallers i actuacions.