13.06.2021 |

DEL 23 DE JUNY AL 10 DE SETEMBRE

Balaguer proposa als joves viure l'estiu a través de l'art, l'esport i l'arqueologia

Les activitats s'adrecen a infants des dels 6 mesos fins als 16 anys

Balaguer2
Presentació de les estades d'estiu de la Paeria de Balaguer
Balaguer proposa als joves viure l'estiu a través de l'art, l'esport i l'arqueologia

El passat dimarts 4 de maig va tenir lloc la presentació de les activitats programades per la Paeria de Balaguer per amenitzar els mesos d'estiu als més petits de la ciutat.

Amb aquestes estades, el consistori de la capital de la Noguera vol garantir l'accés al lleure a tots infants de la ciutat

Les activitats programades per als nens i les nenes, d'edats compreses entre els 6 mesos fins als 16 anys, començaran el 23 de juny i acabaran el 10 de setembre.

La Paeria de Balaguer aposta per fer-los gaudir i aprendre a través de l'esport i la cultura, uns programes que es perfilaran en grups reduïts i per franges d'edat.

L'expressió corporal, el moviment, la dansa i les arts plàstiques, presents en les estades d'estiu de Balaguer

Aquest conjunt d'activitats estan adreçades a tota la ciutadania, sigui o no usuària de les llars d'infants municipals durant l'any. 

Les activitats previstes en què podran participar els infants aquest estiu són el Tecni Camp, el projecte JOVA, l'Art Estiu, el Petit Art Estiu, el taller Cota Zero i les estades infantils.

A més a més, petits i grans també podran gaudir de les piscines d'estiu que obriran al poliesportiu del 20 de juny al 29 d'agost i les del Secà del 20 de juny al 10 de setembre.

Les inscripcions es podran realitzaran a partir de l'1 de juny a la web de la Paeria.

Balaguer proposa als joves viure l'estiu a través de l'art, l'esport i l'arqueologia
comentaris