29.06.2022 |
Territoris.cat

Balaguer i cervesa San Miguel reuneixen 22 establiments en la segona edició de la Ruta Food Explorers

Els restauradors presenten les propostes de la Ruta de la Tapa a Balaguer 1
Els restauradors presenten les propostes de la Ruta de la Tapa a Balaguer
Balaguer i cervesa San Miguel reuneixen 22 establiments en la segona edició de la Ruta Food Explorers

L'associació Gastrobar de Balaguer, amb la complicitat de l'Ajuntament i cervesa San Miguel, proposen una nova aventura gastronòmica, en la que hi participaran vint--dos establiments de restauració de la capital de la Noguera. Es tracta de la segona Ruta de la Tapa, que pretén divulgar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica de la ciutat.

Presentació Ruta de la Tapa a BalaguerEn aquesta edició de l'experiència gastronòmica els establiments de Balaguer, Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric, han despertat tot el seu enginy creatiu per crear propostes atractives que es podran degustar del 25 d'octubre al 4 de novembre, acompanyades d'una cervesa, al preu de 2,5 euros.

Projecte Food Explorers en Ruta de San Miguel

Food Explorers en Ruta és un projecte de la marca San Miguel, que sota la tutela del chef Juan Pozuelo, té la voluntat de descobrir tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.

Un jurat format per experts gastronòmics puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i seleccionarà d'entre totes la Millor Tapa 2018.

Els establiments participants en la Ruta de la Tapa a BalaguerA més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbil www.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura.

L'associació Gastrobar de Balaguer

Gastrobar és una associació que vol promoure la gastronomia i hostaleria de Balaguer. La formen els restaurants Les Roquetes, Tastet del Reng, Cal Xirricló, La Vermuteria del Mercadal i Cuinats Graells.

Balaguer i cervesa San Miguel reuneixen 22 establiments en la segona edició de la Ruta Food Explorers
comentaris