La balaguerina Anna París la millor elaboradora càrnia de l'Estat

Anna París en la Fira iMEAT de Mòdena
photo_camera Anna París en la Fira iMEAT de Mòdena

Anna París amb el seu plat a iMEAT de MòdenaL'elaboradora càrnia de Balaguer Anna París es va resultar primera classificada de l'Estat i tercera europea en el campionat d'elaboradors carnis gurmet que es va celebrar en el marc de la Fira iMEAT que es va celebrar a la ciutat italiana de Mòdena, els dies 25 i 25 de març, amb la participació de professionals de països com Grècia, França, Itàlia o Escòcia.

Anna París és propietària de la Carnisseria de la capital de la Noguera, i amb aquest guardó constata la qualitat dels elaborats artesans que comercialitza en el seu establiment. París combina metodologies innovadores tant des del punt de vista tècnic com d'elaboració, i alhora facilita l'aprofitament de les peces de carn per a obtenir-ne major rendibilitat.

Guanyadors europeus a la Fira iMEAT

iMEAT®

La fira s’ha desenvolupat a Itàlia durant cinc anys. Nascuda a la primavera del 2013, d’edició en edició iMEAT® ha reforçat la seva posició en el context firal italià, convertint-se en un punt de referència per als operadors que hi ha al voltant del món de la carn i la botiga de carnisseria al detall. En aquest sentit han donat confirmació els números en constant creixement dels expositors i dels visitants, procedents de totes les regions italianes, però també de l’estranger (Espanya, França, Malta i Suïssa, predominantment). Després de les cinc edicions presentades anualment, iMEAT® a Itàlia va passar a biennal.

Al 2018 la marca iMEAT® va presentar la nova edició espanyola, que va tenir lloc  el 4 i 5 de febrer del 2018 a Fira de Cornellà, constatant la bondat d’un projecte que té la voluntat de créixer donant-li continuïtat.

L’objectiu és suggerir l’exploració de noves oportunitats de negoci, a més d’activar una comparació i trobada entre diferents realitats focalitzades sobre el món espanyol de la carn i la carnisseria al detall. El projecte apunta a reforçar el concepte d’iMEAT® mantenint l’atenció sobre l’esdeveniment i sobre la marca, involucrant la comunitat d’operadors que s’ha creat al voltant. No només és un model expositiu sinó que també tracta de crear propostes per a una renovació lògica de la botiga de carnisseria i de l’ofici de carnisser, quant figura professional dinàmica, que ha d’estar a punt per adaptar-se el canvi del mercat i les expectatives -Exigències del client-consumidor.

Comentaris