25.05.2020 |
Territoris.cat

La balaguerina Anna París la millor elaboradora càrnia de l'Estat

Anna París en la Fira iMEAT de Mòdena
Anna París en la Fira iMEAT de Mòdena
La balaguerina Anna París la millor elaboradora càrnia de l'Estat

Anna París amb el seu plat a iMEAT de MòdenaL'elaboradora càrnia de Balaguer Anna París es va resultar primera classificada de l'Estat i tercera europea en el campionat d'elaboradors carnis gurmet que es va celebrar en el marc de la Fira iMEAT que es va celebrar a la ciutat italiana de Mòdena, els dies 25 i 25 de març, amb la participació de professionals de països com Grècia, França, Itàlia o Escòcia.

Anna París és propietària de la Carnisseria de la capital de la Noguera, i amb aquest guardó constata la qualitat dels elaborats artesans que comercialitza en el seu establiment. París combina metodologies innovadores tant des del punt de vista tècnic com d'elaboració, i alhora facilita l'aprofitament de les peces de carn per a obtenir-ne major rendibilitat.

Guanyadors europeus a la Fira iMEAT

iMEAT®

La fira s’ha desenvolupat a Itàlia durant cinc anys. Nascuda a la primavera del 2013, d’edició en edició iMEAT® ha reforçat la seva posició en el context firal italià, convertint-se en un punt de referència per als operadors que hi ha al voltant del món de la carn i la botiga de carnisseria al detall. En aquest sentit han donat confirmació els números en constant creixement dels expositors i dels visitants, procedents de totes les regions italianes, però també de l’estranger (Espanya, França, Malta i Suïssa, predominantment). Després de les cinc edicions presentades anualment, iMEAT® a Itàlia va passar a biennal.

Al 2018 la marca iMEAT® va presentar la nova edició espanyola, que va tenir lloc  el 4 i 5 de febrer del 2018 a Fira de Cornellà, constatant la bondat d’un projecte que té la voluntat de créixer donant-li continuïtat.

L’objectiu és suggerir l’exploració de noves oportunitats de negoci, a més d’activar una comparació i trobada entre diferents realitats focalitzades sobre el món espanyol de la carn i la carnisseria al detall. El projecte apunta a reforçar el concepte d’iMEAT® mantenint l’atenció sobre l’esdeveniment i sobre la marca, involucrant la comunitat d’operadors que s’ha creat al voltant. No només és un model expositiu sinó que també tracta de crear propostes per a una renovació lògica de la botiga de carnisseria i de l’ofici de carnisser, quant figura professional dinàmica, que ha d’estar a punt per adaptar-se el canvi del mercat i les expectatives -Exigències del client-consumidor.

La balaguerina Anna París la millor elaboradora càrnia de l'Estat
comentaris