22.05.2022 |
Territoris.cat

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer reobre al públic

El dia 14 de setembre torna a obrir portes amb més mesures de seguretat i un retorn progressiu a les activitats

biblio2
La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer reobre al públic

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer torna a obrir al públic a partir del dilluns dia 14 de setembre, amb una restructuració de serveis i adaptació de la normativa  a les mesures  establertes en matèria de seguretat i higiene.

Aquestes mesures es basen en la reducció dels punts de lectura per respectar la distància de seguretat, la limitació de l’accés lliure als prestatges en algunes seccions, excepte per al préstec; el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic obligatori abans de tocar llibres, CDs, DVDs o revistes dels prestatges; el temps d’estada limitat a 2 hores, així com també per a la connexió wifi; la consulta d’ordinadors amb cita prèvia i la quarentena de 48 hores per als retorns de préstecs i documents consultats a sala.

Les restriccions més importants afecten a la secció infantil i a la de revistes i diaris

Pel que fa a la secció infantil, es prepararan lots de llibres per edats i s’exposaran les novetats per facilitar la tria de lectures pels més petits. No es permetrà la lectura a la mateixa biblioteca i tampoc hi haurà taules per fer deures o treballs en grup.

En la secció de revistes tampoc es permet la lectura a sala però, en canvi, es pot agafar en préstec el número actual de cada publicació estant tot el fons de revistes disponible per al préstec.

Progressivament, la biblioteca anirà reprenent el calendari d’activitats adaptant-lo a les mesures sanitàries del moment

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer reobre al públic
comentaris