04.07.2022 |
Territoris.cat

Cubells valora que dues famílies amb fills vulguin instal·lar-se al municipi

Les persones interessades poden consultar les condicions a través de la pàgina web del consistori i tenen temps de presentar les sol·licituds fins al 23 de setembre

cubells2
Cubells valora que dues famílies amb fills vulguin instal·lar-se al municipi

L'Ajuntament de Cubells ha iniciat dos processos de licitació per tal d'escollir les dues famílies amb fills perquè s'instal·lin al municipi facilitant-los un lloguer assequible.

Els habitatges de la licitació se situen a la plaça Fustegueres de Cubells i disposen d'una superfície útil de 104,50 m2

La durada del contracte d'arrendament es fixa en 5 anys, prorrogable per anys fins a un màxim de 10. Així mateix, s'estableix un lloguer mensual mínim de 150 euros i un màxim de 315 euros al mes.

Segons estableix al plec de clàusules, la forma d'adjudicació del contracte de l'arrendament serà el concurs públic i poden presentar-se les famílies amb, com a mínim, dos infants en edat escolar, d'entre 3 i 12 anys.

L'obertura de pliques dels dos concursos, es realitzarà els dies 17 i 23 de setembre

Des de l'anunci del consistori realitzat el passat agost, s'han rebut més d'un centenar de sol·licituds d'informació. 

Cal recordar que aquesta no és la primera crida que realitza el consistori per acollir noves famílies al municipi. L'any 2015, l'Ajuntament també va oferir habitatge a un preu assequible per motivar l'arribada de famílies amb fills, a les quals també oferia ajuts al transport i al menjador escolar.

Cubells valora que dues famílies amb fills vulguin instal·lar-se al municipi
comentaris