Buos i Doctor Prats, caps de cartell del concert ‘Freedom Festival 2019’ de Torrelameu

La banda Buhos
photo_camera La banda Buhos

L'Ajuntament de Torrelameu, amb la col·laboració de Produccions Lliures  ha organitzat un concert que sota el nom de Freedom Festival 2019, té la voluntat de reivindicar la llibertat dels presos polítics, per aquest motiu els 10 euros de la venda anticipada, i els 15 euros de la taquilla, es destinaran a la caixa de solidaritat de l'Associació Catalana pels Drets Civils. La compra d'entrades es pot fer en el web www.freedomlleida.com i els portals d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ACN).

Presentacio del concert ‘Freedom Festival 2019’ de TorrelameuL'Ajuntament de Torrelameu complementarà els concerts de la vesprada, amb un seguit d'activitats que donaran inici a les cinc de la tarda, a la sala d'actes de l'edifici consistorial, amb espectacles de màgia, a càrrec de Màgic Ferran, Mag Centenarius i Mag Adriaco, l'espectacle Avui...pollastre, a càrrec del Pallasso Puffy i Didi. A les 7 de la tarda hi haurà la cantata amb els Cantaires de Ponent/Cor de la plaça Paeria de Lleida, per continuar amb una versió de La cançó de bona nit'i un bona nit especial a càrrec de Joan BonaNit, vingut des de Lledoners (20.45 hores).

Les actuacions de la nit del Freedom Festival 2019 començaran a les deu de la nit amb el grup de Juneda, Avstral, seguit per Buhos I Doctor Prats. La nit finalitzarà amb la sessió del DJ Lo Puto Cat i Tropical Riots.

Els organitzadors esperen atreure força públic, malgrat la coincidència amb la manifestació de Madrid. Aquesta circumstància s'ha donat de forma involuntària, ja que la convocatòria del concert es va tancar el mes d'octubre quan encara no estava convocat l'acte a Madrid.

Comentaris