Castell del Remei celebra l'Aplec més literari en el marc de la diada de Sant Jordi

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el celler ha celebrat el seu tradicional aplec a l’entorn únic de Castell del Remei amb un programa engrescador d’activitats per a grans i petits

Aplec del Castell del Remei el vermut popular i parades d'artesania ©JosepAPérez
photo_camera Aplec del Castell del Remei el vermut popular i parades d'artesania

El celler Castell del Remei ha celebra el tradicional Aplec coincidint amb la Diada de Sant Jordi, amb una gran varietat d'activitats, per a grans i petits, en un entorn enoturístic únic. La jornada començava a les 10 hores amb el tradicional toc de sirena de la finca i la darrera activitat va tenit lloc a les 13 hores, amb el vermut popular i música en directe a càrrec del duet de veu i piano Tui Higgins i Víctor Alba.

Aplec del Castell del Remei amb una gran varietat d'activitats pels menutsDurant tot el matí es van dur aterme una gran varietat d'activitats a la finca i a l'entorn on es va gaudir d'exposicions, paradetes de venda de roses i llibres, música en directe, un mercat d'artesania i productes de proximitat, contes i teatre per a nens, un castell inflable infantil, passejades en carruatge de cavalls i visites gratuïtes i guiades; entre d'altres. A més, aquest any, s'estrenava el tast literari que consistia en la lectura de poemes inèdits a càrrec dels seus propis autors: Josep Vallverdú (premi d'honor de les Lletres Catalanes i padrí d'aquesta iniciativa), Eduard Batlle, Josep Borrell, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna; poetes contemporanis catalans de renom.

Aplec del Castell del Remei amb una gran varietat d'activitats, maquetesA més, del 23 al 5 de maig, Castell del Remei acull l'exposició de pintura i dibuix Grans mestres lleidatans del segle XX a la sala Lucilla Atilia del celler, amb obres de Gosé, Morera i Galícia, Gili i Roig, peces de la galeria d'art Indecor i obres de col·lecció particular.

Encara que Castell del Remei centra la seva activitat en l'elaboració de vi, és molt més que un celler. El complex d'edificis que envolten la finca gaudeixen d'un encant que rebel·la la llarga història de la propietat, que es desenvolupa i creix també com destí enoturístic únic a la denominació.

Comentaris