setembre

El Castell del Remei torna a abraçar art, pensament i literatura aquest setembre

Tres propostes culturals, i dues exposicions, acompanyades pel sabor inconfusible d'aquest celler ponentí

Vista general del Castell del Remei.
photo_camera Vista general del Castell del Remei.

El dissabte 17 de setembre arrencarà la programació cultural i gastronòmica de tardor del Castell del Remei.

La Sala Lucilla Atilia serà l'escenari idoni per acollir la conferència motivacional de Vicenç Alujas Vega 'Com encara el nou curs amb optimisme i positivitat'. Una proposta que començarà a les 12.00 hores, i que busca crear sinergies i participació amb les ments més inquietes.

Per gaudir d'aquesta conferència i el consegüent tast de vins (que té un preu de 20 €) caldrà efectuar la inscripció al Celler

El dissabte 24 el mateix espai, i en la mateixa franja horària, tindrà lloc la presentació del llibre 'Boires', de l'autora Noemí Fabregat Rodríguez. Un recull de poemes inspirats en moments, sentiments i emocions, vinculats fermament amb la gent, les arrels, i la terra; un cant a la vida mateixa.

Per altra banda, l'art plàstic i la fotografia seran novament molt present durant tot aquest mes a l'interior del Castell del Remei. Concretament, de la mà de l'exposició 'Terra nostra. Tintes medievals', de Pol Peiró, a la Sala Lucilla; i de la mostra fotogràfica 'Metanoia' de la guardonada fotògrafa Aida Pallàs Barta, a la Sala de Tast de La Casa dels Vins.
 

Comentaris