Una cursa nocturna, entre les activitats estiuenques que acollirà el Castell del Remei

Entre altres, acollirà la presentació del llibre 'Cartes d'un poeta gran. Llibre (de) bord' i un Curs de fotografia per a  mòbils, amb Jordi Borràs

Cursa Nocturna Castell del Remei solidària amb la Fundació Catalana de Lupus.
photo_camera Cursa Nocturna Castell del Remei solidària amb la Fundació Catalana de Lupus.

El Castell de Remei serà l'escenari de diverses propostes lúdiques, esportives i culturals en les pròximes setmanes.

La primera d'elles tindrà lloc el dissabte 28 de maig, a les 12.00 hores, al pati de la casa palau. Es tracta de la presentació del llibre 'Cartes d'un poeta gran. Llibre (de) bord', de Josep M. Sala-Valldaura, a càrrec del filòsof i poeta Eduard Batlle. 

A més, la filòloga Carme Vidal Huguet presentarà l'assaig 'Amb tinta blanca' que Jad Hatem i Marie-Claire Zimmermann han dedicat a l'obra poètica de Josep M. Sala-Valldaura en una edició signada per Nathalie Bittoun-Debruyne.

Durant l'acte, les persones assistents podran degustar vins del celler Castell del Remei

El dissabte 11 de juny tindrà lloc la 5a Cursa Nocturna Castell del Remei solidària amb la Fundació Catalana de Lupus. Tot i que començarà a les 21.30 hores, hi haurà la possibilitat de participar en diverses activitats a partir de les 18.00 hores.

Es podrà recórrer dues distàncies: 9 km (caminant o corrent) i 13 km (corrent, a partir de 14 anys). Les inscripcions a aquesta cita esportiva s'han de fer des del lloc web del Castell del Remei, i inclouen, entre altres, una ampolla de vi del celler, un sopar i la participació en un sorteig de regals. 

Per altra banda, el dissabte 18 de juny, d'11.00 a les 13.30 hores, el Saló del Mirall de la casa palau acollirà un Curs de fotografia per a dispositius mòbils a càrrec de Jordi Borràs, cap de Fotografia del magazín La Mira.
 
L'objectiu de la formació és assimilar les noves eines que ens ofereix el dispositiu mòbil, i descobrir i millorar algunes tècniques fotogràfiques. Les places a aquesta formació són limitades, i també es requereix inscripció prèvia.

El celler ofereix la possibilitat de fer visites guiades amb tast de 3 vins, l'exhibició d'automodelisme crawler ràdio-control (28 de maig) i visitar l'exposició 'Carles Azcón, pintura, i Patrícia Cancelo, escultura' i 'Exposició Pablo de Miguel, pintura', a la Sala Lucilla Atilia i Sala de Tast de La Casa dels Vins, respectivament

Comentaris