El CEI Balaguer inaugura el nou mobiliari de l'equipament

Des de la Paeria es pretén que aquest sigui un espai atractiu per a les empreses que desenvolupen la seva activitat i alhora, que el CEI esdevingui un accelerador d’empreses

Cei de Balaguer
photo_camera Instal·lacions del CEI Balaguer amb el nou mobiliari - Foto: Paeria de Balaguer

El CEI Balaguer ha presentat el nou mobiliari per als diferents espais de l’equipament. En aquest sentit, s’ha adquirit material informàtic per a les diferents sales de reunions i l’espai relacional, així com una pantalla autònoma de senyalització, en la qual s’anunciaran les activitats, xerrades, formacions, programes d’ocupació, entre d’altres informacions del CEI. També s’ha adquirit mobiliari d’oficina, com taules, cadires i mobiliari auxiliar per als diferents espais.

Al quart pis, espai on s’ubica l’Energy Hublab, s’ha habilitat un nou espai de coworking, destinat a empreses dedicades a les energies renovables o qualsevol activitat vinculada a la transició energètica. També s’hi ha destinat una sala per a reunions.

Des de la Paeria es pretén que aquest sigui un espai atractiu per a què aquestes empreses hi ubiquin la seva activitat, i el CEI esdevingui un accelerador d’empreses. 

Per a l’adquisició d’aquest nou mobiliari es va licitar el contracte per un import de 89.138€, el qual ha estat subvencionat en el marc de l’Energy Hublab.

Comentaris