El CEI Balaguer presenta la renovació de la seva pàgina web

La nova pàgina web ha estat dissenyada per respondre a les necessitats de consulta i informació creuada que l'anterior versió no cobria
El Bus del MNACTEC ha fet parada aquest cap de setmana a Guimerà - Foto: Jordi Vinuesa
photo_camera Presentació de la nova pàgina web del CEI Balaguer - Foto: Paeria de Balaguer

El Centre d’Empreses i Innovació de Balaguer ha presentat una actualització significativa de la seva pàgina web, dotant-la d'un disseny modern i una imatge renovada. La nova versió ofereix una millor usabilitat, facilitant un accés més intuïtiu als usuaris.

Tant des de la Paeria com des de les diverses àrees del CEI, s'ha rebut de manera molt satisfactòria aquesta renovació, ja que el portal web és fonamental per a la difusió dels programes i oportunitats que ofereix aquest centre. Aquesta actualització reflecteix la voluntat de proporcionar una eina òptima de consulta, on es pugui accedir a tota la informació relativa a les activitats, projectes i programes gestionats des del CEI de la Paeria de Balaguer.

Actualment, el Centre d’Empreses i Innovació alberga diverses àrees, com ara Empresa, Ocupació i el projecte Energy Hublab, així com altres activitats i formacions regulars. A més, disposa d'un espai de coworking i un viver d'empreses, on es proporciona assessorament, formació, instal·lacions i ajuts per a empreses i autònoms, així com l'oportunitat de connectar amb altres emprenedors locals. La nova pàgina web ha estat dissenyada per respondre a les necessitats de consulta i informació creuada que l'anterior versió no cobria.

A més, s'han potenciat apartats com la Borsa de Treball i el Directori d’Empreses, essencials per a la promoció de l'activitat econòmica a la ciutat.

L'actualització de la pàgina web ha estat realitzada per l'empresa local Compsa Online.

Comentaris