Centenars de visitants han gaudit de la Fira de Santa Llúcia de Balaguer

Durant el dissabte dia 3 de desembre més d’un centenar de parades han participat a la Fira mercat de Santa Llúcia al Centre Històric de Balaguer

balaguer2
photo_camera Tot i el fred, visitants i paradistes van fer gaudir de la Fira de Santa Llúcia de Balaguer

Durant el dissabte, un centenar de persones van gaudir de la tradicional Fira de Santa Llúcia de Balaguer. En aquesta cita s'hi van aplegar parades de tot tipus: de complements, bijuteria, regals, ornaments, arbres i flors de Nadal, soques, figures de pessebre, etc. Fins i tot, parades d'alimentació amb diferents productes gastronòmics de proximitat, com ara torrons, cava, embotits, olis, mels, sal, melmelades, i tot allò necessari per anar ben preparats a les festes nadalenques.

Enguany, gràcies a la col·laboració amb l’oficina comarcal del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, també es va poder desenvolupar una Jornada Tècnica, al casal de La Pallavacara sobre 'Les plantes aromàtiques del nostre entorn, processat i usos'.

Per altra banda, i seguint amb la línia de recuperar la plaça del Pou com un espai dinàmic on s’hi feia el mercat de l’aviram, hi va haver una exposició d’aviram viu, amb més d’una quinzena d’espècies diferents, amb els seus cuidadors.

Els tallers de manualitats hi van ser de nou presents, amb la col·laboració dels monitors del centre d’esplai Gaspar de Portolà, i, com a novetat d’aquesta edició, es va celebrar una cantada de nadales itinerant a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de la ciutat.