El Consell Comarcal de la Noguera desplega l'Oficina de Vida Independent d'ASPID

Responsables d'ASPID i el Consell Comarcal de la Noguera
photo_camera Responsables d'ASPID i el Consell Comarcal de la Noguera

El Consell Comarcal de la Noguera ha posat en marxa aquest dilluns l'Oficina de Vida Independent d'ASPID, un servei d'informació, orientació i acompanyament personal que té per finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o dependència de la comarca.

El servei té com a principals funcions aportar informació i assessorament especialitzat en matèria de discapacitat i dependència, portar a terme un treball coordinat en plans d'atenció i vida, acompanyar els interessats en la tramitació d'ajudes i recursos de benestar, i fer tasques d'orientació i coordinació de recursos i serveis.

El CRAPVI es va configurar com el primer centre autonòmic destinat a disposar i ordenar els serveis, recursos, suports i assistències de tot tipus que contribueixen a incrementar al màxim grau possible l'autonomia personal i la vida independent de les persones ateses

ovi_noguera_2V2L'Oficina de Vida Independent d'ASPID, donarà servei en la seu del Consell Comarcal, el tercer dilluns de cada mes, de 12,00 a 15.00 h, prèvia programació derivada dels Serveis Socials o bé directament al telèfon 973 448 933. Està previst que en aquest primer any es puguin atendre al voltant d'una vintena de persones.

Cal recordar que l'Oficina de Vida Independent forma part del programa CRAPVI (Centre de Recursos per l'Autonomia Personal, la Vida Independent i la Prevenció de la Dependència) promogut per ASPID. Creat l'any 2012. 

comentaris