02.12.2021 |
Territoris.cat

Un cruixent de sabors catalans, la tapa guanyadora de la I edició de Food Explorers a Balaguer

SANMIGUEL_CAN MIGUEL_FOTO RAMON GABRIEL inteior
El plat guanyador va ser elaborat pel xef Cristian Bruque del restaurant Can Miquel 24 hores / Foto Ramon Gabriel
Un cruixent de sabors catalans, la tapa guanyadora de la I edició de Food Explorers a Balaguer

La tapa Cruixent de sabors catalans, formada per un rotllet cruixent de pasta brick, farcit d’escalivada amb làmines de bacó i formatge de cabra sobre una base de salsa romesco i tomàquet confitat, ha sigut la guanyadora de la primera edició del Food Explorers a Balaguer.

El plat, elaborat pel xef Cristian Bruque del restaurant Can Miquel 24 hores, ha estat seleccionat entre els 25 establiments d’hostaleria de la ciutat que han participat en la primera Food Explorers de Balaguer, que han mostrat la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local.

El rotllet cruixent de pasta brick, farcit d’escalivada amb làmines de bacó i formatge de cabra sobre una base de salsa romesco i tomàquet confitat, del xef Cristian Bruque del restaurant Can Miquel, la tapa guanyadora d’entre els 25 establiments participants

La marca de cerveses San Miguel, en col·laboració amb l'associació Gastrobar i el suport de l'Ajuntament de Balaguer, han engegat la primera edició de Food Explorers, una iniciativa que s’ha celebrat del 28 al 31 d'agost i del 4 al 7 de setembre a la capital de la Noguera.

Durant els dies de la Ruta, els creadors de les tapes han estat assessorats pel xef Juan Pozuelo amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió. El jurat ha puntuat la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i ha seleccionat d'entre totes la Millor Tapa 2017. 

Un cruixent de sabors catalans, la tapa guanyadora de la I edició de Food Explorers a Balaguer
comentaris