Torrons i Mel Alemany presenta l’Agredolç a la mel, un projecte cooperatiu amb Vinagres Badia

Judit i Marta Badia i Ferran Alemany
photo_camera Judit i Marta Badia i Ferran Alemany

L’empresa Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer va presentar dilluns dos nous productes que formen part de la seva gamma ‘gourmet’: l’Agredolç a la mel de taronger i l’Agredolç a la mel de castanyer.

Els agredolços es van donar a conèixer en el marc de la III edició de la Nit del Gourmet Català, una trobada que aplega a més de 50 empreses, entitats i personalitats del món gourmet

Marta i Judit Badia i Ferran AlemanyEls nous productes representen un pas més dins de l’estratègia de creixement de Torrons i Mel Alemany, basada en la innovació i en la pedagogia per aplicar nous usos a la mel. L’agredolç a la mel és un producte de la família gourmet elaborat amb vinagre ecològic de raïms moscatell i cabernet sauvignon combinat amb les mels de taronger i de castanyer.

Es tracta d’un projecte cooperatiu de Torrons i Mel Alemany (Os de Balaguer, i Vinagres Badia (Mollerussa .

La cinquena generació d’aquestes dues empreses familiars, liderades per Ferran Alemany Judit i Marta Badia (respectivament) s’han aliat per crear un nou producte, cadascun sota la seva marca, mantenint la seva essència tradicional.

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, explica que l’agredolç a la mel de taronger i l’agredolç a la mel de castanyer són dues referències que tenim pensades destinar a l’exportació i que ens serviran per obrir nous mercats i noves oportunitats per posicionar els nostres productes. Per la seva banda, Badia destinarà el producte al mercat nacional.

Comentaris