06.12.2019 |
Territoris.cat

Cubells inaugura un equipament per fomentar l'activitat física de la població

Visita al nou equipament de salut a Cubells
Visita al nou equipament de salut a Cubells
Cubells inaugura un equipament per fomentar l'activitat física de la població

L'Ajuntament Cubells ha finalitzat la construcció del parc de salut i mobilitat. Aquest parc està destinat a una zona d'oci on la gent de totes les edats podrà practicar l'esport a l'aire lliure, amb una zona destinada a l'activitat física que compta amb diversos elements destinats a què els habitants de la població puguin dur a terme exercicis gimnàstics.

Visita els escolars de Cubell al Parc de SalutJosep Regué, alcalde de Cubells, explica que amb aquesta nova instal·lació, el consistori vol fomentar l'esport i una manera de viure més saludable entre els veïns del municipi.

Amb el Parc de Salut, Cubells amplia la seva oferta ludicoesportiva amb una zona a l'aire lliure que s'afegeix a les instal·lacions ja existents, com són el camp d'esports municipal i les piscines, entre d'altres

Segons l'alcalde l'obra que ara s'ha acabat contribuirà a millorar la qualitat de vida d'un municipi que, a més de les instal·lacions esportives, compta amb nombroses zones verdes per passejar i gaudir de l'aire lliure, descriu Regué. Aquesta construcció ha estat subvencionada pel Pla extraordinari d'inversions locals de la Diputació de Lleida.

Comentarios