Culli s’alça com una de les noves promeses del pop lleidatà amb “Volaremos”

El balaguerí s’estrena com a autor amb una proposta ballable i alineada amb una nova formada de joves talents a Ponent

Culli, una de les noves promeses del pop lleidatà
photo_camera Culli, una de les noves promeses del pop lleidatà

Culli és el nom artístic de Pau Culleré, un jove balaguerí que, després d’anys de donar-se a conèixer a través de les xarxes, es llença al món discogràfic amb Volaremos, el seu primer tema propi. El cantautor va llençar el single el passat divendres amb un videoclip produït per La Performance Produccions, que ja compta amb més de 5.000 visualitzacions a YouTube.

La cançó ha estat produïda pel raper lleidatà Zneakyboi i ja es troba a totes les plataformes digitals.

El tema és una cançó d’amor ballable que lliga el sentiment de Culli amb una visió de desconnexió vital vinculada a l’amor. A nivell sonor, la proposta s’acosta al nou pop comercial espanyol allunyat dels sons llatins i amb una línia de percussions programades i veus tardorenques dins del qual Culli vol marcar-se un estil propi.

Amb només veu i guitarra ―sumat a col·laboracions externes― l’artista vol anar llençant nous temes al llarg de l’any amb els que conformar un repertori propi per poder dur als escenaris. En aquest sentit, el balaguerí té previst oferir un concert de presentació que el permeti acostar el seu projecte al públic. Durant les properes setmanes donarà més detalls de l’esdeveniment a través de les seves xarxes socials.

Comentaris