29.07.2021 |

3 I 4 DE SETEMBRE

Les arts del moviment seran les protagonistes del 'Llavors. Cultura en creixement' de Balaguer

El festival serà l’avantsala escènica de FiraTàrrega
Festival Llavors
Fotografia de la primera edició del Festival Llavors
Les arts del moviment seran les protagonistes del 'Llavors. Cultura en creixement' de Balaguer

Balaguer ha presentat la segona edició del 'Festival Llavors. Cultura en creixement', el qual vol donar suport a projectes de dansa, música i arts del moviment de professionals consolidats, artistes emergents i creadors d’arreu dels Països Catalans.

El Festival tindrà lloc els dies 3 i 4 de setembre, al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses

Les dates en què es desenvoluparà el Festival Llavors no són fortuïtes, vol suposar l'avantsala de FiraTàrrega, després de l'acord de col·laboració signat entre ambdues organitzacions.

Així doncs, fruit d’aquest treball colze a colza, es podrà veure a Balaguer la companyia KernelDance Theatre i la seva obra 'Long'

També la jove companyia lleidatana Les Cícliques, que presentaran 'Tabula', un espectacle de teatre gestual, de titelles i moviment amb què la companyia reivindica l’autoestima en clau de gènere a partir de l’aprenentatge al llarg de la vida.

A més, també hi participarà Toni Jodar amb 'Explica dansa', 'Peix' de la companyia Hotel Iocandi, Mabel Olea amb 'The Art of Contemplation' i el Cabaret Delicatessen de Nilak.

Per altra banda, Meritxell Neddermann i el seu 'In the back yard of the castle', les premiades Marala Trio i Rosa Pou, amb 'Ala, bat! Sí, adéu', seran les notes musicals d’un festival que aposta cada cop més per les artistes del país.

El monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses acollirà, durant la trobada, la instal·lació artística 'Range' de Jou Serra

Les arts del moviment seran les protagonistes del 'Llavors. Cultura en creixement' de Balaguer
comentaris