Les 'Essències' del Cor Lieder Càmera, al Juliol de Música i Poesia de Balaguer

El concert ha tingut lloc aquest diumenge 4 de juliol a l’Església de Sant Domènec

El Cor Lieder Càmera al Juliol de Música i Poesia de
Balaguer
photo_camera El Cor Lieder Càmera al Juliol de Música i Poesia de Balaguer

El Juliol de Música i Poesia va omplir el diumenge 4 de juliol l’església de Sant Domènec de Balaguer en el segon dels concerts d’aquest cicle especial, que enguany celebra el 10è aniversari.

Després de l’actuació de l’Escolania de Montserrat el passat 25 de juny, ahir el cant coral va convertir-se en el protagonista del certamen la mà del cor Lieder Càmera i 'Essències'.

L’espectacle va presentar un recull d'obres eclèctic que, amb el reforç d'una posada en escena conceptual, mínima i elegant, ha fet un passeig per la història del cor.

El públic de Balaguer va poder escoltar Brahms, Toldrà, Howells, Ollé i Sabaté, Morera, entre altres

Les properes cites del Juliol de Música i Poesia seran els diumenges 11, 18 i 25 de juliol.

En el primer cas, tindrà lloc l'espectacle 'Amb veu de dona', al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, amb la veu de la mezzosoprano Mireia Pintó, Vladislav Bronevetzky al piano i l’actriu, Victòria Pagès.

En el segon, novament a l’església del convent de Sant Domènec de Balaguer, amb 'In Memoriam', del Cor de l’Auditori Enric Granados de Lleida. I en el tercer cas, a Santa Maria de les Franqueses, 'Per una flor de Romaní', amb poesia de Josep Carner.

El Juliol de Música i Poesia de Balaguer va néixer l’any 2012 amb l'objectiu oferir propostes culturals d’alta volada per amenitzar els vespres d’estiu a la capital de la Noguera i posar en valor espais emblemàtics del patrimoni balaguerí

comentaris