Els comerciants de Balaguer presenten una guia per dinamitzar l'economia local

Amb una tirada de 20.000 exemplars, l'associació vol donar a conèixer el potencial comercial de la ciutat

Comerciants de Balaguer interior buena
photo_camera Presentació de la publicació de l'Associació de Comerciants de Balaguer

L’Associació de Comerciants de Balaguer ha presentat aquesta setmana una nova guia que recull l’àmplia oferta comercial, empresarial i de serveis de la ciutat. El president de l’entitat, Delfí Solsona, ha explicat que l’objectiu és “donar a conèixer el potencial comercial que tenim a Balaguer per tal de dinamitzar l’economia local”.

A la guia apareixen tots els comerços adherits a l’entitat que es troben distribuïts segons el sector a què es dediquen, a més d'un plànol de la ciutat per tal de poder-los ubicar i una agenda amb les activitats de l’associació.

La publicació, que serà trimestral, consta d'un plànol amb els establiments adherits i una agenda amb les activitats de l'entitat

La guia té una tirada inicial de 20.000 exemplars, 5.000 dels quals es repartiran a Balaguer entre els establiments adherits a l’Associació de Comerciants i la resta per tots pobles de la Noguera i d’altres de comarques veïns. L’entitat vol que aquesta guia es converteixi en una eina de referència comercial motiu pel qual tindrà caràcter trimestral i s’actualitzarà amb nous continguts.

La dinamitzadora de l’Associació de Comerciants de Balaguer, Carme Boneu, ha afegit que “aquesta guia pretén unir tots els establiments de la ciutat”. 

comentaris