16.01.2022 |
Territoris.cat

Els comerciants de Balaguer presenten una guia per dinamitzar l'economia local

Amb una tirada de 20.000 exemplars, l'associació vol donar a conèixer el potencial comercial de la ciutat

Comerciants de Balaguer interior buena
Presentació de la publicació de l'Associació de Comerciants de Balaguer
Els comerciants de Balaguer presenten una guia per dinamitzar l'economia local

L’Associació de Comerciants de Balaguer ha presentat aquesta setmana una nova guia que recull l’àmplia oferta comercial, empresarial i de serveis de la ciutat. El president de l’entitat, Delfí Solsona, ha explicat que l’objectiu és “donar a conèixer el potencial comercial que tenim a Balaguer per tal de dinamitzar l’economia local”.

A la guia apareixen tots els comerços adherits a l’entitat que es troben distribuïts segons el sector a què es dediquen, a més d'un plànol de la ciutat per tal de poder-los ubicar i una agenda amb les activitats de l’associació.

La publicació, que serà trimestral, consta d'un plànol amb els establiments adherits i una agenda amb les activitats de l'entitat

La guia té una tirada inicial de 20.000 exemplars, 5.000 dels quals es repartiran a Balaguer entre els establiments adherits a l’Associació de Comerciants i la resta per tots pobles de la Noguera i d’altres de comarques veïns. L’entitat vol que aquesta guia es converteixi en una eina de referència comercial motiu pel qual tindrà caràcter trimestral i s’actualitzarà amb nous continguts.

La dinamitzadora de l’Associació de Comerciants de Balaguer, Carme Boneu, ha afegit que “aquesta guia pretén unir tots els establiments de la ciutat”. 

Els comerciants de Balaguer presenten una guia per dinamitzar l'economia local
comentaris