'Balaguer per la Marató' proposa activitats solidàries amb la implicació de les entitats

La festa es concentrarà a la plaça del Mercadal el diumenge al matí

Balaguer marató 2016 inteior
photo_camera Presentació del programa d'activitats per a aquest diumenge a Balaguer amb motiu de La Marató de TV3

Les associacions i entitats de Balaguer, juntament amb una comissió creada per diferents col·lectius i l’Ajuntament, han confeccionat un any més un programa amb una quarantena d'activitats que s’estan realitzant al llarg del mes de desembre i que culminaran el dia de La Marató amb la gran festa Balaguer per La Marató a la plaça del Mercadal.

Enguany s'ha sumat activament l’Associació de Comerciants Balaguer 2021, que organitza, des de fa 6 anys, un concurs d’ornamentació d’arbres de Nadal amb les diferents escoles i una xocolata popular en benefici de La Marató, a càrrec de la nova associació Gastrobar, traslladant-lo també a la plaça del Mercadal, per tal d’unir esforços.

Els organitzadors animen a ballar la 'flashmob' d'enguany amb l'escalfacolls serigrafiat

Com cada any, des de la comissió, es tria un article per a vendre, tractant-se enguany d’un escalfacolls serigrafiat. Des de l'organització fan una crida a tothom que l’adquireixi a què se’l posi i vagi a la plaça del Mercadal el diumenge dia 18 a ballar la flashmob d’ enguany.

Passejar amb carrets arrossegats per cavalls, decorar un tros de bastó, pintar i retallar gegantons, pujar al camió dels bombers o participar d'un taller de boles de Nadal amb el Patufet, són algunes de les propostes que es desenvoluparan al llarg del matí del diumenge i a les quals s'afegiran les actuacions de grups i entitats de la ciutat o l'espectacle infantil La soca de Nadal.

Per al dilluns a la tarda s'ha organitzat també l'actuació Contes a cabassos a càrrec de Mai Tant Espectacles. 

comentaris