FGC i Correos instal·len la primera màquina de recollida de paquets CityPaq a l'estació de Balaguer

És la primera que entra en servei a la línia Lleida-La Pobla

FGC i Correos instal•len la primera màquina de recollida de paquets CityPaq texteFerrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Correos han instal·lat a l’estació de Balaguer un nou terminal d’entrega automàtica de paquets (CityPaq). Balaguer se suma així a les estacions de Pl. Espanya, Pl. Catalunya, Provença, Sarrià i Sant Cugat que ja compten amb aquest servei des del 2015. Aquesta màquina és la primera que s’instal·la a la línia Lleida-La Pobla i suposa un valor afegit per als usuaris que utilitzen habitualment FGC en els seus desplaçaments, més enllà de la pròpia mobilitat.

Ofereix als usuaris una major franja horària per recollir els seus enviaments així com més privacitat

Mitjançant aquest servei, els usuaris podran recollir els seus paquets a través d’un codi de recollida durant les hores d’obertura de les estacions, els set dies de la setmana. Les màquines d'entrega disposen de múltiples compartiments de diferents mides adaptables al volum dels paquets, i a més, compten amb tots els requisits de seguretat i estan adaptades per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda.

Alguns dels grans avantatges d'aquest servei són oferir als usuaris una major franja horària per recollir els seus enviaments, més privacitat, un accés més fàcil i un funcionament senzill. Els clients de Correos que escullin les estacions d'FGC com a punt de lliurament en el moment de realitzar la seva compra mitjançant alguna de les botigues online rebran un missatge amb un codi de recollida i indicant que tenen a la seva disposició el paquet. A partir d'aquest moment, el client tindrà un termini de tres dies per recollir el paquet utilitzant el codi que haurà rebut prèviament.

comentaris