17.01.2022 |
Territoris.cat

La JAM de primavera organitzada per l'Associació Swing Noguera

IMG_20190428_181227835
L’associació SwingNoguera celebrarà el seu tercer aniversari amb una Festa que tindrà lloc a Balaguer el proper 19 de maig
La JAM de primavera organitzada per l'Associació Swing Noguera

L’associació SwingNoguera celebrarà el seu tercer aniversari amb una Festa. Tindrà lloc a Balaguer, el proper diumenge 19 de maig de 2019, justament, una setmana abans del 26 de maig, Dia internacional del Swing, data en què va nèixer el principal divulgador del Lindy hop: Frankie Manning.

L'acte serà el preludi d’un aniversari, doncs, s’ha convidat als hoppers d’arreu del territori que vulguin participar en aquest esdeveniment. L’acompanyament de música en viu, durant el migdia al Mercadal, anirà a càrrec de la Easy Living Jazz Band. 

Cartell logo SwingNoguera

En el darrers anys, i arreu de Catalunya, el Lindy hop està de moda. Han nascut un gran nombre d’escoles de ball i dansa on aprendre’n. Fins i tot se'n fa ressò una marca d'aigua catalana amb pessigolles en el seu anunci de televisió. I Balaguer vol participar d’aquesta saludable i animada manera de viure.

Programa: 

- A 2/4 d’onze del matí, rebuda i benvinguda dels assistents a la Plaça del Mercadal, i, després, una visita guiada pel Balaguer històric.

- A 2/4 d’una del migdia, Concert i ball a ritme de swing a la Plaça del Mercadal amb la Easy Living Jazz Band.

- A 2/4 de tres, dinar popular (15 euros) a Lapallavacara.

- A 2/4 de 5, Ball i lluita de DJ’s a Lapallavacara.

- A les 7 de la tarda, cloenda.

 “Si el teu cos ja no té espera, i vols ballar de primera Lindy hop avant i enrera,  amb la gent de SwingNoguera!”

La JAM de primavera organitzada per l'Associació Swing Noguera
comentaris