Josep Vallverdú i Jordi Pàmias convidats d'honor a l'Aplec del Castell del Remei

La celebració de l'Aplec al voltant de l'edifici del Castell del Remei
photo_camera La celebració de l'Aplec al voltant de l'edifici del Castell del Remei

La celebració de l'Aplec al voltant de l'ermita del RemeiPer segon any consecutiu l'Aplec del Castell del Remei va dedicar un espai específic a la poesia lleidatana de la mà dels seus autors, una llista que va estar encapçalada per Josep Vallverdú (premi d'honor de les Lletres Catalanes i padrí d'aquesta iniciativa), i Jordi Pàmies, entre altres. Un tast literari que formava part d'un programa obert a un gran nombre de visitants que van compartir la jornada en la colònia agrícola.

Josep Vallverdú i Jordi Pàmies en el tast poètic del Castell del RemeiAquesta iniciativa vol ser una manera de divulgar l'atractiu arquitectònic i paisatgístic de l'entorn de mantenir la memòria històrica del que va representar la colònia per la comarca i per la demarcació, així com la manera de viure d'una època. Tot compaginat amb l'excel·lència del celler i els productes que s'hi elaboren, que conformen una oferta turística cada cop més consolidada.

Parades de venda de roses i llibres, concursos fotogràfics, passejades en carruatge de cavalls, castells inflables, visites gratuïtes i guiades al santuari i al celler; entre altres activitats de les quals va poder gaudir el nombrós públic que va participar de l'Aplec.

comentaris