L’Ajuntament de Balaguer inicia un curs d’accés a la borsa d’informadors turístics locals

Carme Alós, directora del Museu de la Noguera, en la primera classe del curs
photo_camera Carme Alós, directora del Museu de la Noguera, en la primera classe del curs

L’Ajuntament de Balaguer ha organitzat un curs d’accés a la borsa d’informadors turístics locals amb l’objectiu de crear una borsa d’informadors turístics locals que puguin treballar a l’Oficina de Turisme i/o al Museu de la Noguera. El curs, en el qual participen 12 tècnics, s’ha iniciat avui i s’allargarà fins al 21 d’abril.

Les sessions informatives aniran a càrrec de tècnics del Museu de la Noguera, professionals del món del turisme i experts en comunicació. Durant el curs es treballaran aspectes com el coneixement geogràfic i cultural de la Noguera, l’atenció al públic en oficines de turisme i museus o tècniques de veu i respiració. Aquest apartat teòric es complementarà amb visites a espais patrimonials com el Pla d’Almatà, l’Església gòtica de Santa Maria o el Santuari del Sant Crist, entre altres.

La formació tindrà una duració total de 32 hores entre sessions teòriques i treball de camp. Els assistents al curs obtindran un certificat que els permetrà accedir a la borsa d’informadors turístics de la Noguera.

Comentaris