05.08.2021 |

L’Encontats de Balaguer, mercat de referència del conte i el llibre il·lustrat

Contacontes, tallers, jocs infantils i activitats per als més petits han tingut lloc durant tot el diumenge a la plaça Mercadal 

Encontats de Balaguer
Encontats de Balaguer
L’Encontats de Balaguer, mercat de referència del conte i el llibre il·lustrat

El grup musical Xiula va tancar ahir diumenge 20 de juny la 6a edició de l'Encontats, el mercat conte infantil i el llibre il·lustrat de Balaguer.

Així, es posava el punt i final a cinc dies on els contes i llibres il·lustrats han estat els protagonistes de la programació balaguerina

Tot i la pluja de primera hora, a les 12:30 hores, i després de l’espectacle inaugural a càrrec de la companyia La Roda Produccions, l’escriptor Pep Molist agafava el relleu de Pilarín Bayés com a padrí de l'Encontats.

Contacontes, tallers, jocs infantils i activitats per als més petits s’han succeït durant tot el diumenge en una plaça Mercadal plena de parades on llibreries, editorials i professionals de la il·lustració han mostrat el seu producte i han pogut establir contacte per a futurs projectes.

La 1ª Jornada d'Il·lustració i Disseny Gràfic era una de les novetats d'enguany dins de la trobada. Ho feu sota el lema 'Dibuixant el canvi', i ha comptat amb la participació dels il·lustradors i il·lustradores Oriol Malet, John Carlin, Lara Costafreda, Francesc Infante, Jordi Calvís, Ramon Mayals i Júlia Solans. 

L'edició d'enguany d'Encontats també ha comptat amb la Nit de Llegendes, on es va fer lectura de les obres guanyadores dels Premis Ziryab acompanyades per les històries teatralitzades pels carrers del Centre Històric i s’ha dut a terme l'espectacle de contes per a adults 'Lo preu de dormir tranquil', a càrrec de la Companyia Cassigalls. 

L’Encontats de Balaguer, mercat de referència del conte i el llibre il·lustrat
comentaris