L'alumnat del cicle mitjà de Balaguer participa a la 29a edició de la Fira Jocs al pati

La jornada ha estat organitzada per l'Àrea d'Esports de la Paeria de Balaguer
Foto: Ajuntament de Balaguer
photo_camera La jornada ha estat organitzada per l’Àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer - Foto: Ajuntament de Balaguer

El pavelló Molí de l’Esquerrà ha acollit la 29a edició de la Fira Jocs de Pati, en la qual ha participat l’alumnat de Cicle Mitjà d’Educació Primària dels diferents centres educatius de Balaguer.

Per aquesta edició s’ha seguit amb la dinàmica original, després d’algunes edicions amb restriccions i adaptacions, i amb la voluntat d’oferir una jornada àgil i  participativa.

Les activitats s’han dut a terme a l’exterior del pavelló Molí de l’Esquerrà, on després de la benvinguda per part de la paera en cap, Lorena González, i la paera d’Educació, Anna Profitós, han començat les diferents rondes de jocs. 

La jornada ha estat organitzada per l’Àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer, i ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat de l’INS Almatà, del Cicle d’Activitats Físiques i esportives, els quals han dinamitzat la jornada i han ajudat en tasques d’organització i material. Igualment, l’activitat està inclosa en el Pla de Dinàmica Educativa Escolar, que es porta a terme des del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i l’Àrea d’Educació de la Paeria, la qual té com a objectius promoure hàbits saludables a través de l’esport i l’alimentació.

IMG_5738
La 29a edició de la Fira Jocs de Pati ha comptat amb la participació de diversos centres educatius de Balaguer - Foto: Ajuntament de Balaguer

Comentaris