El Servei Comarcal de Català de la Noguera organitza tres cursos presencials de català a Balaguer i un a la comarca

Tots ells adreçats a persones adultes
Cursos CAT abril-juny

La matrícula serà del 2 al 4 d'abril i els cursos s'iniciaran el 8/9 d'abril. Els nivells que s'impartiran són Inicial, Bàsic 2 i Bàsic 3. Així ho destaca la responsable del Servei aquí a la comarca, Mercè Coll i Riba, que també diu que la resta de nivells es poden cursar en línia. 

Els cursos a distància estan adreçats a persones catalanoparlants que vulguin perfeccionar el seu nivell de català tant, escrit com oral. Els cursos presencials són per a no catalanoparlants. Tots els cursos permeten obtenir certificats equivalents als títols oficials de la Secretaria de Política Lingüística.

Informació per als cursos en línia: https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/

Informació per als cursos presencials: Oficina del Servei Comarcal de Català, ubicada al Consell Comarcal, telèfon 973 448 933 o al correu electrònic [email protected]

Finalment, des del Servei Comarcal de Català de la Noguera també es fa una crida a participar en el programa 'Voluntariat per la Llengua' que es realitza durant tot l'any. Per a més informació els interessats es poden adreçar també al Servei de Català.

Comentaris