3 i 4 de setembre

L'associació Estel de Balaguer participarà en el proper 'Festival Llavors'

Així s'ha anunciat a les xarxes socials de la Paeria de Balaguer
L'associació Estel participarà en el 'Festival Llavors' de Balaguer.
photo_camera L'associació Estel participarà en el 'Festival Llavors' de Balaguer.

Ahir dimarts 24 d'agost, la Paeria de Balaguer va anunciar la participació de l’Associació l’Estel en el proper 'Festival Llavors – Cultura en creixement', que la capital de la Noguera acollirà els dies 3 i 4 de setembre.

Els nois i noies de l'Estel s'encarregaran del servei de barra d'aquesta cita cultural

Aquest acord forma part de la voluntat del consistori per tal que la ciutat sigui cada cop més inclusiva.

Per altra banda, s’ultimen els preparatius per poder celebrar la segona edició d’un 'Llavors' que enguany col·labora amb el Suport a la Creació de Fira Tàrrega. Formen part d’aquest programa la companyia lleidatana Les Cícliques, que actuarà el divendres dia 3; i la companyia Kernel Dance Theatre, que des del dilluns dia 30 d’agost s’instal·larà al monestir cistercenc i durà a terme la residència artística de l’espectacle 'Long' que es podrà veure el dia 4.

A banda d’aquestes dos companyies emergents, intervindran al 'Festival Llavors' en Toni Jodar, amb 'Explica dansa', 'Peix', de la companyia Hotel Iocandi; Mabel Olea amb 'The Art of Contemplation', el Cabaret Delicatessen de Nilak, la instal·lació artística Range de Jou Serrao, i les cantants Marala Trio, Meritxell Neddermann i Rosa Pou.

Comentaris