Llum verda d'Urbanisme per convertir els terrenys de l'antiga Safyc de Balaguer en sòl industrial

La Comissió d'Urbanisme de Catalunya dóna l'informe favorable a la modificació de les Normes Subsidiàries de la capital de la Noguera per convertir els terrenys, ara de la firma Murgaca
 

foto balaguer radio balaguer interior
photo_camera Accés a les instal·lacions de Murgaca / Foto: Ràdio Balaguer

La Comissió d’Urbanisme de Catalunya ha donat informe favorable a la modificació de les Normes Subsidiàries de Balaguer per convertir els terrenys de l’antiga Safyc, ara de la firma Murgaca, en sòl industrial, segons recull publicat Ràdio Balaguer. L’empresa va presentar el passat mes de març el projecte d’urbanització voluntària de la zona, que ascendeix a 800.000 euros i que anirà a càrrec d’aquesta mateixa firma.

L’expedient pretén integrar aquesta zona com una parcel·la més del polígon Camp Llong. D’aquesta manera, es podran legalitzar totes les naus que es van construir als anys cinquanta. El ple de la capital de la Noguera també va ratificar aquesta mesura al setembre. L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va remarcar que és un pas més per aconseguir que aquesta zona sigui definitivament industrial i facilitar que altres negocis i naus industrials puguin instal·lar-se independentment en aquesta àrea per parts segregades, segons publica l'emissora.

Comentaris