Veïns de Menàrguens fomenten l'anglès amb converses setmanals

Un dia a la setmana, un grup de ciutadans es reuneix per practicar la llengua anglesa de forma relaxada potenciant la interacció social

GRUP DE CONVERSA EN ANGLÈS A MENÀRGUENS interior
photo_camera Una de les trobades a la biblioteca municipal

Practicar l'anglès un dia a la setmana. És la proposta d'un grup de veïns de Menàrguens, en una iniciativa que es va posar en marxa el passat mes de juliol i que gaudeix d'un nombrós grup de participants en unes converses que tenen com a finalitat practicar i aprendre anglès en una atmosfera relaxada fomentant la interacció social entre veïns i també amb la participació de persones que, des de pobles propers, s'han volgut afegir. GRUP DE CONVERSA EN ANGLÈS A MENÀRGUENS texte

Els temes són variats, des d'alimentació a viatges, països, cultures, filosofia,  arquitectura, medicina, música, somnis, entre molts altres. 

A l'estiu les trobades es van fer a les piscines municipals, mentre que quan va començar a refrescar es van traslladar a la biblioteca municipal.

Segons els participants, el tema a tractar és introduït per un vídeo o per un convidat especial durant 10 o 15 minuts.  Aquest convidat acostuma a ser una persona de fora del grup que parla sobre les seves experiències o coneixements i després es queda amb el grup i participa en la conversa que es pot estendre al voltant d’una hora. Els interessats poden consultar més informació en el blog www.menarguens.com.

Comentaris