La Nit del Comerç i la Cursa del foc s'uneixen el 22 de juny a Balaguer

A les vuit del vespre començaran les activitats als carrers i places del Centre Històric
Presentació de la Nit del Comerç i la Cursa del foc. Foto: Paeria Balaguer
photo_camera Presentació de la Nit del Comerç i la Cursa del foc. Foto: Paeria Balaguer

Balaguer celebrarà la Nit del comerç i la Cursa del Foc de 2024 el proper 22 de juny al Centre Històric. Ambdós actes estan estretament vinculats i per aquest motiu s’organitzen diverses activitats paral·leles, per a gaudir d’una nit lúdica i d’esport donant la benvinguda a l’estiu.

A les vuit del vespre començaran les activitats als carrers i places del Centre Històric, en el que més de 30 establiments estaran oberts, oferint descomptes i promocions. Hi ha previstes les actuacions de IDansa, Centre de Dansa i Benestar, La Xemeneia – Espai de Dansa i Creació, Sevillanes Ateneu de Tàrrega, i l’espectacle d’animació itinerant amb Artistalia. A més, es comptarà amb la participació dels Diables Bèsties Feréstegues.   

Pel que fa a la Cursa del Foc, s’organitza des de l’Àrea d’Esports de la Paeria i compta amb la col·laboració de Runners Balaguer, pedala.cat i l’Associació de Comerciants del Centre Històric. La cursa és d’un únic recorregut de 5 quilòmetres per a tots els participants, i es pot fer caminant, marxa o corrent, però que cal finalitzar amb menys de quaranta-cinc minuts. La cursa és oberta a tothom, sense límit d’edat, i amb un recorregut totalment urbà que facilita la participació.

Les inscripcions es poden fer a través de www.balaguer.cat i tenen un preu de 3 euros per participant. El preu inclou l’assegurança, l’avituallament, i la samarreta d’obsequi de Cursa del Foc per als 200 primers inscrits.

Comentaris