L'àrea de joventut i l'Oficina jove de la noguera donaran la 'Xapa' per les Festes del Sant Crist

presentació campanya Posa't la Xapa Balaguer
photo_camera presentació campanya Posa't la Xapa Balaguer

Sota el lema Posa’t la xapa, l’àrea de joventut de l’ajuntament de Balaguer i l’Oficina Jove de la Noguera, pretenen potenciar la consumició de begudes no alcohòliques durant els actes de la festa major de la ciutat de Balaguer entre els i les joves de la comarca amb la finalitat de conscienciar sobre els efectes perjudicials de l’alcohol entre el jovent i afavorir el gaudi de les festes sense consumir begudes alcohòliques.

En motiu del dia mundial sense alcohol que se celebra el dia 15 de novembre, que s’ha cregut convenient fer un projecte diferent i innovador durant el cap de setmana abans  que s’escau amb la Festa Major del municipi de Balaguer

El desenvolupament del projecte tindrà lloc els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre de 2017 durant la Festa Major de la ciutat de Balaguer.

Les bases i fases del projecte són les següents:

  1. Creació d’unes xapes amb diferents lemes contra el consum d’alcohol. I Repartiment de les xapes a la carpa Jove durant els concerts del cap de setmana.

Hi hauran 5 models diferents de xapes, i se’n donarà una amb cada consumició sense alcohol demanada.

  1. Juntament amb la xapa es donarà un tiquet amb un número de participació al sorteig d’una memòria externa per a l’ordinador, que cada participant haurà de guardar fins al dia del sorteig.

El número guanyador es publicarà a les xarxes socials de l’àrea de joventut  i de l’Oficina Jove i el premi podrà ser recollit pel guanyador/a al Casal Lapallavacara de Balaguer a partir del dia 16 de novembre de 2017.

L’etiqueta del projecte per a les xarxes socials serà #dónalaxapa17

comentaris