07.10.2022 |

La Noguera inicia els treballs per elaborar un Pla de reactivació socioeconòmica

Demana la col·laboració de les empreses i autònoms de la comarca responent una enquesta disponible al web fins al 22 de març
Empresa economia empreses - John Schnobrich (Unsplash)
Empresa economia empreses - John Schnobrich (Unsplash)
La Noguera inicia els treballs per elaborar un Pla de reactivació socioeconòmica

La Noguera inicia la fase de diagnosi per elaborar el Pla de reactivació socieconòmica, per la qual cosa demana la col·laboració de les empreses i autònoms de la comarca. El passat mes de novembre el Consell Comarcal de la Noguera es va adherir al programa d’ajuts per a l’elaboració i execució dels plans de reactivació socioeconòmica Covid-19, que a banda de comptar amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, també té el suport del Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu. Aquests plans han de permetre identificar les actuacions necessàries i urgents per contenir l’impacte derivat de la crisi provocada per la Covid-19 i així impulsar la reactivació socioeconòmica de la comarca i l’activitat productiva del teixit empresarial.

Actualment s’està treballant en la fase de diagnosi que realitzen conjuntament el Consell Comarcal de la Noguera i l’empresa encarregada de l’elaboració del pla.

Una de les accions inicials consisteix a conèixer la situació real i actual de les empreses del territori i, per aquest motiu, s’ha redactat una enquesta dirigida al teixit empresarial de la Noguera

Aquesta ha de permetre recollir el màxim d’informació possible per poder elaborar la diagnosi de la comarca i determinar futures actuacions per mitigar els efectes de la crisi sociosanitària.

L’enquesta, que ja està disponible al web del Consell Comarcal de la Noguera , també es farà arribar a les empreses per correu electrònic i se’n farà difusió a través de les xarxes socials i en altres mitjans de comunicació de la comarca. Estarà oberta fins al 22 de març del 2021 inclòs. Des del Consell Comarcal de la Noguera es demana la màxima col·laboració per poder disposar d’una bona base prèvia a la redacció del Pla amb informació detallada i de qualitat directament des del sector empresarial de la Noguera.

La Noguera inicia els treballs per elaborar un Pla de reactivació socioeconòmica
comentaris