Professionals de Serveis Socials de la Noguera es formen en treball comunitari

El Pla d’Acció Comunitària Inclusiva vol ajudar als professionals a millorar els seus coneixements sobre la intervenció comunitària
formacio-treball-comunitari
photo_camera La formació va començar el passat dijous al CC de la Noguera

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva ha organitzat una formació en treball comunitari per als seus treballadors. Aquesta formació de 4 hores de durada s’impartirà de manera presencial en tres sessions, de les quals la primera ja es va celebrar el passat 25 de febrer, mentre que les restants tindran lloc el 18 i 19 de març

La voluntat de l'ens és que aquesta formació en treball comunitari ajudi a l'equip a disposar de més coneixements sobre la intervenció comunitària i a aprofundir en la mirada de comunitat als programes i serveis que desenvolupen.

L'encarregada de dur a terme la formació és Marta Ballester, professional de l’àmbit dels serveis socials i el treball comunitari.

El Pla d'Acció Comunitària Inclusiva és una nova eina que la Generalitat de Catalunya posa a disposició de l'administració local en matèria d'inclusió social i acció comunitària i que neix fruit d'un procés de treball amb la finalitat d’unificar els Plans de Desenvolupament Comunitari i els Plans d'Inclusió Social. Aquest programa es concep com una eina al servei del model proactiu i comunitari cap al qual vol girar el Sistema de Serveis Socials català i ofereix l'oportunitat d'alinear l'atenció primària dels serveis socials bàsics amb el treball preventiu i comunitari.

Comentaris