Roben 1.600 metres de cable de coure de l’estació de bombatge de Castelló de Farfanya

El robatori hauria tingut lloc durant el cap de setmana quan els lladres van endur-se el cablejat després de tallar-lo amb una serra radial
Els cablejat electric de les bombes tallat en la central de Castelló de Farfanya @ccmm
photo_camera El cablejat elèctric de les bombes tallat, en la central de Castelló de Farfanya @ccmm

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori de més de 1.600 metres de cable de coure de l'estació de bombeig de Castelló de Farfanya del regadiu de l'Algerri-Balaguer, segons publica Segre i ha confirmat la policia a l'ACN. La comunitat de regants ha denunciat els fets i estima els danys en més de 40.000 euros ja s'han vist afectades diverses bombes.

Estació de bombeig de l'Algerri-BalaguerEl robatori hauria tingut lloc durant el cap de setmana quan els lladres van endur-se el cablejat després de tallar-lo amb una radial. Arran del robatori, l'estació de bombeig de Castelló de Farfanya ha quedat fora de servei. Aquesta proveeix a més de 4.000 hectàrees de cultius dels termes de Castelló de Farfanya, Balaguer, Menàrguens i Torrelameu.

Els regants de l'Algerri-Balaguer ja han patit amb anterioritat diversos robatoris d'hidrants i d'aspersors de finques. Per això, ara es plantegen instal·lar càmeres en estacions de bombeig del regadiu.

Comentaris