27.10.2021 |
Territoris.cat

Nou curs de Monitor, monitora de lleure de l'Oficina Jove de la Noguera

El Curs arrencarà el pròxim 6 de juliol. La formació, d'una durada de 310 hores, va dirigida a persones majors de divuit anys que vulguin treballar com a monitors/es en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos
Activitats de l'Oficina Jove de la Noguera
Activitats de l'Oficina Jove de la Noguera
Nou curs de Monitor, monitora de lleure de l'Oficina Jove de la Noguera

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat un curs en línia de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil, que arrencarà el pròxim 6 de juliol. La formació, d'una durada de 310 hores, va dirigida a persones majors de divuit anys que vulguin treballar com a monitors/es en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos.

Oficina Jove de la NogueraEl curs, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, consta d'una part teòrica de 150 hores, que s'impartirà en línia, i una part pràctica, de 160 hores, que es durà a terme de manera presencial en qualsevol dels centres o entitats autoritzats/ades per l'organització. La part lectiva finalitzarà el 16 d'agost i serà d'horari lliure, la qual cosa permetrà una major flexibilitat per a l'alumne, que podrà fer el curs segons la seva disponibilitat.

Activitats de l'Oficina Jove de la NogueraEl curs de monitor/a de lleure té un preu de 195 euros i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l'àmbit del lleure educatiu a través de l'aplicació de tècniques específiques d'animació grupal, incidint en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Els i les alumnes que acabin el curs rebran el corresponent diploma oficial de monitor/a d'activitats en el lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut.

El termini d'inscripció per al curs finalitza el pròxim 3 de juliol i les places són limitades. Per apuntar-s'hi, els/les interessats/ades hauran d'accedir al web de l'Oficina Jove de la Noguera, on trobaran l'enllaç d'accés al formulari d'inscripció. També trobaran més informació i el mateix enllaç al formulari d'inscripció a les xarxes socials de l'Oficina Jove.

Nou curs de Monitor, monitora de lleure de l'Oficina Jove de la Noguera
comentaris