01.03.2021 |
Territoris.cat

Nova edició de Firauto Balaguer els dies 14 i 15 d'octubre amb una vintena d'expositors

Presentació Firauto Balaguer interior
Presentació de la 26a edició del certamen
Nova edició de Firauto Balaguer els dies 14 i 15 d'octubre amb una vintena d'expositors

Balaguer acollirà els dies 14 i 15 d'octubre al Pavelló Firal una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, amb la participació d'uns 22 expositors que portaran més de 220 vehicles amb un gran ventall d'opcions, segons els organitzadors. Tant dissabte com diumenge, l'horari de visita a la fira serà de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.Presentació Firauto Balaguer Cartell texte

A més del sector automobilístic, també estaran representats al certamen els remolcs i la maquinària industrial, els complements per als automòbils, l'àudio i, enguany com a novetat, la retolació de vehicles. 

La inauguració oficial tindrà lloc dissabte al matí i anirà a càrrec del director a Lleida del departament de Coneixement i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Ramon Alturo.

El certamen ofereix activitats paral·leles com diferents circuits de mini motos o de vehicles teledirigits

Com a complement de la fira s'han programat activitats paral·leles adreçades a diferents sectors de públic. Així, està prevista la instal·lació d'un circuit inflable de mini motos per a nens i nenes amb una edat d'entre 4 i 10 anys; un circuit gegant d’slot (vehicles teledirigits), organitzat pel Club Slot Balaguer, i l'atracció del Show Marcel, el dissabte a les 13.15 h, i el diumenge, a les 19.15 h, Exhibició de trial show de la mà de Marcel Justribó, ex pilot de trial, campió d’Espanya Juvenil, junior i senior B.

També, dins el marc de la fira, es comptarà amb el Circuit kàrting 55-84 de Menàrguens, dirigit bàsicament als joves. 

Per últim, diumenge al matí tindrà lloc la III Concentració de vehicles antics, clàssics, clàssics esportius i motos organitzada conjuntament amb el Club de Vehicles Històrics de Lleida.

Nova edició de Firauto Balaguer els dies 14 i 15 d'octubre amb una vintena d'expositors
comentaris