La Paeria de Balaguer finalitza l'adequació del soterrani i planta baixa al Molí de l'Esquerrà

La Paeria de Balaguer està acabant la fase d’adequació de la planta baixa i soterrani de l’edifici del Molí de l’Esquerrà, l’edifici on també anirà ubicat l’alberg
Paeria de Balaguer - Adequació planta baixa
photo_camera Adequació de la planta baixa de l’edifici del Molí de l’Esquerrà - Foto: Paeria de Balaguer

Per a la primera quinzena de novembre està previst que finalitzi l’adequació del soterrani i la planta baixa de l’edifici del Molí de l’Esquerrà. Paral·lelament també s’està treballant en la redacció del projecte inicial del primer i segon pis, on ha d’anar ubicat l’alberg municipal, un equipament que des de la Paeria s’entén com a necessari per a la ciutat. Així, durant el mes de novembre s’acabaran de definir les modificacions de l’anterior projecte, i es presentaran a la resta de grups municipals.

Seguidament, es farà la licitació per a l’execució de les obres, les quals s’hauran de dur a terme durant 2024 per complir amb els condicionants de la subvenció rebuda. Igualment, un cop acabin, des la Paeria es valorarà quin model de gestió ha de tenir l’equipament, si s’ha d’assumir des del consistori o cal externalitzar-la. Els espais de la planta baixa es pretén que siguin polivalents i que per tant també puguin acollir altres activitats, com formacions, conferències, presentacions o similars. Igualment, per portar a terme qualsevol acte vinculat al Museu de la Noguera i Centre d’Interpretació de l’Or del Segre.

Comentaris