Premis Energy HubLab de la Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer otorga els premis Energy HubLab

Aquest dimecres, la Paeria de Balaguer ha celebrat l'entrega dels guardons de la primera edició dels premis Energy HubLab, una iniciativa destinada als estudiants de l'Escola Superior Politècnica de la Universitat de Lleida (EPS)
Cerimònia de Lliurament dels Guardons Energy HubLab a la Paeria de Balaguer
photo_camera Cerimònia de Lliurament dels Guardons Energy HubLab a la Paeria de Balaguer

Aquests premis reconeixen els millors treballs de final de Màster i de final de Grau en l'àmbit de les energies renovables i l'eficiència energètica, amb l'objectiu de fomentar la creació de propostes empresarials innovadores.

La decisió del jurat, presidit per Guifré Ricart, paer d’Empresa i comerç de la Paeria de Balaguer, es va prendre després d'una exhaustiva avaluació a començaments de novembre. Aquest jurat va incloure professionals destacats com José S. Millán, Marc Medrano, Gerard Andreu, Josep Gea, Josep Pulido, Joaquim Llop, i va ser coordinat pel secretari Jaume Roca, coordinador del Centre d’Empreses i Innovació de la Paeria de Balaguer.

Premis i Destinataris en la Primera Edició

En aquesta primera edició, els guardons han estat concedits a Pau Agustí Fernández per la seva obra 'Disseny d’una xarxa neuronal autoencoder per a la detecció d’anomalies en inversors fotovoltaics', amb direcció de Jordi Planes. A més, Roger Sanfeliu Prat ha estat reconegut pel seu treball 'Dimensionament i disseny d’un sistema de conversió elèctrica per pedaleig', amb la direcció de Miquel Nogués.

A través d'aquesta convocatòria, la Paeria de Balaguer busca aconseguir diversos objectius claus. En primer lloc, pretén reforçar els vincles entre l'Escola Superior Politècnica de la Universitat de Lleida i les empreses del territori vinculades a les energies renovables i l'eficiència energètica. A més, vol donar a conèixer els projectes i el nivell dels estudiants de l'EPS a les empreses, fomentant la interacció i la col·laboració.

Un Jurat Diversificat i Expert

El jurat, format per professionals destacats en l'àmbit, ha estat una peça clau en el reconeixement dels treballs. Amb una presidència que recau en Guifré Ricart, aquest grup multidisciplinari, que inclou experts en enginyeria, empresariat i sostenibilitat, ha assegurat una avaluació completa i rigorosa dels projectes presentats.

En resum, la primera edició dels premis Energy HubLab de la Paeria de Balaguer ha estat tot un èxit, destacant la qualitat i innovació dels treballs realitzats pels estudiants de l'EPS. Aquesta iniciativa no només reconeix l'excel·lència acadèmica, sinó que també impulsa la creació de propostes empresarials que poden contribuir de manera significativa al sector de les energies renovables i l'eficiència energètica a la demarcació de Lleida.

Comentaris