La Paeria de Balaguer planta arbres a la zona de l'Institut Almatà

S’han plantat 22 exemplars d’om, que aportaran ombra i milloraran la zona de l’equipament educatiu
IMG_4532
photo_camera Des de l’Àrea d’Entorn Natural de la Paeria, es fa especial incís per a dotar la ciutat d’elements naturals de diferents espècies adaptades al territori - Foto: Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer ha iniciat una nova campanya de plantació de nous arbres en escocells buits de la ciutat, i aquesta setmana s’han iniciat els treballs de plantació a l’entorn de l’Institut Almatà. En aquest cas, s’han plantat 22 exemplars d’om, que aportaran ombra i milloraran la zona de l’equipament educatiu.

IMG_4527

L’empresa adjudicatària del contracte va iniciar la setmana passada les tasques per a preparar els escocells i després poder-hi començar a instal·lar els arbres. Aquests són d’una espècie autòctona, i per tant adequada per la zona. En aquest sentit, des de l’Àrea d’Entorn Natural de la Paeria, es fa especial incís per a dotar la ciutat d’elements naturals de diferents espècies, adaptades al territori, de baix requeriment hídric i que aportin biodiversitat a la ciutat de Balaguer.

En les properes setmanes, s’han previst plantar més d’un centenar d’exemplars en tota la ciutat, sempre amb espècies de la zona, una campanya que es preveu repetir cada any, i que anirà augmentant el nombre d’arbres i elements naturals.

Comentaris