Quin impacte generen les associacions locals a la societat noguerenca?

grup associació activitats lectura llibres oci unsplash
photo_camera L’estudi del Panoràmic busca explicar i millorar l’impacte que generen aquestes organitzacions a través del seu anàlisi - Unsplash

Quin impacte generen les entitats i associacions locals a la societat? L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, ha realitzat l’estudi del Panoràmic amb les entitats i associacions de la comarca de la Noguera per explicar i millorar l’impacte que generen aquestes organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la funció, l’evolució i les activitats que desenvolupen.

En l’estudi, que es va fer entre el novembre del 2018 i el maig del 2019, hi han participat un total de 159 entitats, un èxit de participació en comparació amb d’altres territoris. Aquest nombre d’entitats participants s’estima que és gairebé el 90% del total d’organitzacions arrelades a la comarca, fet que permetrà oferir uns resultats molt acurats. 

Amb la informació que aporta el Panoràmic, el Punt de Voluntariat dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera pot començar a treballar per enfortir i millorar el teixit associatiu de la comarcaa

A data d'avui, l'informe del Panoràmic ja està a punt per ser publicat, però abans es vol donar a conèixer el 6 de novembre a totes les entitats participants a les 18.30 hores a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera.

Què és el Punt de Voluntariat?

El Punt de Voluntariat de la Noguera és un servei del Consell Comarcal de la Noguera amb l’objectiu principal promoure el voluntariat a la comarca. Neix per fomentar la participació ciutadana, la cohesió social i la convivència fent de pont entre les persones que volen fer voluntariat i les entitats que en necessiten, i implementant tasques per fer créixer i millorar la tasca solidària de les persones de la comarca, mitjançant la formació i les activitats de sensibilització. 
 

Comentaris