Cursa solidària a La Sentiu pels nens i joves en situació d'exclusió social

Edicions anteriors dem la Cursa de la Serp de La Sentiu
photo_camera Edicions anteriors dem la Cursa de la Serp de La Sentiu

El proper 20 maig tindrà lloc a La Sentiu la quarta edició de la Cursa de la Serp, una cursa oberta a tothom que hi vulgui participar amb inscripció prèvia. La cursa va ser una iniciativa dels joves del poble i són ells mateixos els qui l'organitzen, amb l'ajuda d'un grup de voluntaris i amb el suport de l'Ajuntament de La Sentiu. 4ªCURSA DE LA SERPConsta de dues curses de 5km i 10km competitives a la lliga de Ponent i dues caminades de 5km i 10km no competitives, on hi poden participar també els nens que hagin complert sis anys. També s'han organitzat curses infantils, segons l'edat, de tres a catorze anys.

Aquest any la cursa serà solidària i es farà amb l'entitat Els Bitxos, que treballa per minimitzar les situacions d'exclusió social d'infants i joves

Aquest any la cursa serà solidària i es farà junt amb l'entitat Els Bitxos, un projecte transversal d'educació per aquells col·lectius d'infants i joves més desfavorits socialment. L'associació, amb treball comunitari amb altres institucions i entitats educatives, intenta minimitzar les situacions d'exclusió social a les quals es veuen sotmeses algunes persones, oferint-los el dret de gaudir de ser infant i de créixer adequadament, viure en unes condicions normalitzades amb la possibilitat de jugar, estudiar i alimentar-se correctament.

Comentaris