28.10.2020 |
Territoris.cat

La Sentiu de Sió, plató televisiu, gràcies a la XIV Comarkalada

La XIV Comarkalada recorda les sèries de TV preferides del jovent de la Noguera
La XIV Comarkalada recorda les sèries de TV preferides del jovent de la Noguera
La Sentiu de Sió, plató televisiu, gràcies a la XIV Comarkalada

El passat dissabte 5 d'octubre, la Sentiu de Sió es va convertir en un veritable plató televisiu gràcies al dinamisme de la XIV Comarkalada.

Aquesta iniciativa formava part de la Fira Jove de la Comarkalada, en què cada associació de joves participant exerceix les tasques d’ambaixadora del seu poble i s’ha de fer càrrec del muntatge d’un estand. En aquesta ocasió, es van convertir en actors i actrius per un dia i van decorar la seva carpa amb motius que recordaven sèries de TV com 'The Walking Dead', 'Los Picapiedra', 'Narcos', 'Plats bruts', 'Vis a vis', 'La casa de papel', 'Phineas i Ferb' o 'Oliver i Benji', entre d’altres. 

PHOTO-2019-10-07-13-30-20

La XIV Trobada Jove de la Noguera va reunir 13 associacions de joves dels municipis d’Albesa, les Avellanes, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Cubells, Menàrguens, Penelles, Ponts, Os de Balaguer, Térmens i Torrelameu, i l’amfitriona de la Sentiu de Sió.

El primer premi de la Fira Jove per a l’estand guanyador, consistent en un xec en metàl·lic de 300 €, se’l va endur l’Associació de Joves de les Avellanes, que va escenificar la sèrie 'Peaky Blinders'. El segn premi, de 200 €, va ser per a l’Associació Juvenil Sam Pitot d’Os de Balaguer i el tercer, de 100 €, va correspondre a l’Associació de Joves Jo Qbells.

Un dels moments més esperats de la jornada va ser el relleu de la Comarkalada, en què els organitzadors donen a conèixer quina població de la Noguera acollirà la propera edició de la Trobada Jove de la Noguera. El municipi que l’any que ve es convertirà en la seu de la XV Comarkalada serà Térmens. En aquest punt, el president del Consell Comarcal, Miquel Plensa, també va avançar que, de cara a l’any 2021, la població que rebrà la Trobada Jove serà Cubells.

PHOTO-2019-10-07-13-33-21

La Sentiu de Sió, plató televisiu, gràcies a la XIV Comarkalada
comentaris